Kontakt

VIPRO-D d.o.o.
Cesta Franceta Prešerna 29a
SI - 4270 Jesenice

E:info@vipro-d.si
T:00386 4 586 18 21
M:00386 31 578 070
M:00386 41 729 679

CENIK

POMEMBNA NOVICA - SPREMEMBA TRR:
Obveščamo Vas, da imamo od 01.01.2021 novo številko bančnega računa zaradi združitve A Banke d.d in Nova KBM d.d.. 
Nova števila TRR: SI56 0400 1005 0292 161 (Nova KBM)

Predstavitev podjetja

Smo specializirano podjetje za proizvodnjo elektro prevodnih (antistatičnih) cevi z bogato, več kot 20 letno tradicijo. V lastnih proizvodnih prostorih izdelujemo elektro prevodne cevi, ki so namenjene odvodnjavanju vode iz rudnikov oz. premogovnikov in preprečujejo preskok elektrostatičnega naboja, kateri je v veliko primerih prvi vzrok za nastanek hujših eksplozij zemeljskega plina - metana (CH4). Te cevi pa se prav tako uporabljajo za oskrbo z vodo in za pretakanje kislin in baz (lugov).

Cevi se uporabljajo tudi v petrokemiji, v elektro industriji, v papirni industriji, v živilski industriji, pri proizvodnji strojev, za oskrbo z vodo, v metalurgiji, … (za pretakanje kislin, baz, lugov, plinov, goriv in drugih medijev).

Elektro prevodne cevi, različnih premerov (od Ø32 mm do Ø315 mm; 6 bar – 16 bar) izdelujemo iz dveh vrst okolju prijaznih materialov in sicer polietilena visoke gostote (PE-HD) in polietilena nizke gostote (PE-LD) na lastnih proizvodnih linijah, v kolutih in palicah različnih dolžin. Za spajanje cevi pa proizvajamo elektro varilne spojke za vse vrste premerov. Cevi se lahko vgradi tudi v tla in zasuje z različnimi materiali (zemlja, pesek, beton, ipd.).

Za vse cevi imamo mednarodno priznane certifikate o ustreznosti, katere je izvedel Urad RS za standardizacijo in meroslovje, Rudarski institut Ljubljana ter SIQ - Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje.

Ker se zavedamo, da vsak izredni dogodek pomeni izpad proizvodnje in velike, nenačrtovane stroške, smo prepričani, da boste v naših proizvodih prepoznali ustrezno kvaliteto. Z vgradnjo naših, mednarodno certificiranih elektro prevodnih (antistatičnih) cevi boste dvignili varnost in zdravje vaših zaposlenih ter zmanjšali nenačrtovane stroške.

Glede na to, da evropska zakonodaja zahteva vgradnjo le certificiranih elektro prevodnih cevi (za rudnike oz. premogovnike) in so rezultati uporabe teh cevi že »obrodili sadove« z zmanjšanjem nastankov eksplozij bi to moralo prepričati tudi Vas, ki ste uspešno, odgovorno podjetje (tako družbeno kot ekološko).

Prednosti naših elektro prevodnih cevi je dolga življenjska doba (do 50 let ob normalnih pogojih), visoka trdnost, odpornost na udarce in korozijo, gladke stene cevi omogočajo majhno trenje pri pretakanju tekočin v primerjavi z drugimi materiali, majhna teža, enostavna vgradnja ter preprosto vzdrževanje, kar vpliva na zmanjšanje stroškov.